Fitness

Formandsberetning fra handicap afd. 2011


Nu er der gået et år, jeg vil kigge tilbage på året der gik, både på det der var godt og mindre godt.

 

16 brugere og personaler fra Bytoften Bo- og Aktivitetscentret har hver onsdag formiddag været i Nordvesthallen og nydt godt af de gode idrætsfaciliteter og hinanden.

For motionens skyld har nogle også benyttet sig af lejligheden til at vandre derover, mens andre har kørt i bus for også at gemme de gode kræfter til at udøve idræt.

 

Vi starter altid ud med noget fælles opvarmning.

Herunder bevægelse til musik og forskellige boldspil som f.eks. volley over net med en KÆMPE-ballon.

 

Herefter har folk hver gang valgt sig ind på forskellige spil.

Den store favorit-idræt er fortsat boccia, som altid hitter og mange gerne vil spille.

 

Men der har også været spillet curling, dart, bueskydning, bowling og rouboule, foruden badminton og håndbold.

Som noget NYT har nogle fundet på at spille KROLF, som er et mix af kroket og golf. Her tages badminton- ”hullerne” i brug og kroket-køller og –buer gør spillet komplet.

 

Folk har skullet lokkes lidt til at prøve nyt, men når de først er i gang og får prøvet det af, lader det til at lysten kommer.

Desuden lever konkurrence-ånden højt, og der drilles godt undervejs i alle spillene.

  

Traditionen tro blev der også afholdt en STORE IDRÆTSDAG, hvor vi startede ud med fælles morgensamling, kaffe og holdinddeling.

Så gik turen ellers rundt ad fortove og stier i lokalområdet med bingoplader.

De skulle udfyldes med numre vi ”spottede” undervejs, og sluttede af med de heldige holdvindere indløste en lækker gave………..

 

Det var ”sjovt nok” noget der kunne deles, - nemlig CHOKOLADE og der blev sørme til os alle at smage.

 

Vores kære ”fodboldhold”, har jo fundet anden trænings tid, så vi ikke ser dem i denne sammenhæng mere. Vi må vist indrømme at vi faktisk savner dem lidt, men er jo glad for at høre at de både fortsat trives, spiller og vinder en del af deres kampe.

 

I første del af året fik vi 2 nye trænere, Henrik og Bo. Men Bo var der desværre ikke så længe.

Vi er glade for vores nuværende træning, vi kan se en fremgang når vi er ude og spille kamp.

Vi skulle slås om 3-4 pladsen. Vi fik desværre en 4. plads i turneringen i 2011, men det kørte ikke helt efter vores planer. Men vi regner med til næste år så tager vi 2 eller 3 pladsen.

I løbet af året, havde vi nogle møder, hvordan vi skulle søge om nogle midler, til nye redskaber mm. Så blev der nedsat et lille udvalg der skulle sørge for disse midler. Vi sendte ansøgninger ud til firmaer som skulle give penge til vores redskaber, både nodea og e-tæpper, gav hver især ca. 10.000 kr. vi siger mange til dem. Og sidst på året, der gik vi os ud og fandt nogle der ville sponsere nye trøjer til os, sponsorerne er: Nyt Syn, M. Olesen autoværksted og Sportmaster.

En af vores spillere Leif Skov Jensen, han fik selv sponseret sin målmandstrøje af fox and hounds.

Vi har også fået to nye spillere på vores hold, Jakob Nasser og Søren Peter. De er en forstærkning til vores lille hold.

I år har vi igen været på idrætsfestival i Vejen, der spillede vi turnering om lørdagen. Det var en hyggelig weekend sammen med holdet. 

Vi har også fået lavet en brochure omkring vores fodboldhold, som skal deles ud, rundt omkring i Herning området og et holdnavn, der var mange forslag om hvad vi skulle kalde os, men vi blev enige om at vi skulle hedde Tjørring Dolphins.  

Til sidst siger vi mange tak til dem der hjulpet os i løbet af året, og til sponsorerne til vores nye trøjer.

 

På vegne af idrætsgruppen vil vi sige hinanden tak for en go` sæson, - ikke mindst for det gode samvær til den efterfølgende madpakkefrokost i hallens kantine.

 

Til sidst vil jeg sige en stor tak til Tommy, TIF’s kantine for et godt samarbejde under alle vores stævner, arr. Og min bestyrelse.

 

Med venlig hilsen

 

Formand for handicapafd.

Claus B.S. Madsen

Tjørring Tennisklub - Gilmosevej 22 - 7400 Herning - Tlf.: 51 89 18 77 - Mail - Find os på krak - Hjemmeside udvikling og design: eventa.dk